Halmtorvet 9A,
1717 København V
Skal du afholde et arrangement?

Book H9

H9 Bar

Halmtorvet 9 byder på H9 Bar som er en moderne fortolkning af et afslappet vandhul om dagen med kaffe eller kolde drikke. H9 Bar er også oplagt til opvarmningen til koncert eller andet med vennerne i H9 Live. Når aftenen går på hæld så dæmper vi lyset og skruer op for vores DJ – vi serverer cocktails, drinks og kolde øl i baren som du kan nyde sammen med musikken.

H9 Live

H9 Live danner rammen om oplevelser leveret fra scenen, hele året rundt. Her finder du koncerter indenfor alle genre, stand up shows og teater – alt med fokus på kvalitet. Vi hylder den brede, men gode smag. Musikere der har betrådt scenen på H9 Live er blandt andre Ivan Pedersen, Savage Rose og Mike tramp.

H9 Event

Mangler du et central venue til dit event så er H9 Event den åbenlyse mulighed. Vi har flere forskellige lokaler som kan lejes hver for sig, og ved brug af hele huset har vi plads til max. 500 personer. Hos Halmtorvet 9 finder du ligeledes sparring fra erfarne spillere i ejerkredsen som laver mere end 500 events om året tilsammen. Vi giver gerne en kop kaffe og gennemgår mulighederne sammen med dig.

H9 Moments

H9 Moments er rammen om dit eget arrangement. Du har muligheden for at leje vores lokaler til livets store øjeblikke såsom bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller andre glædelige, festlige begivenheder. Vi afstemmer forventninger på et uforpligtende møde og skræddersyr lige nøjagtigt dit drømme arrangement.

H9 Garden

Vores smukke udendørsgård som er afskærmet fra det travle Vesterbro er en oase midt i byen. Fredagsbar om sommeren eller grillfest til din næste firmafest er iblandt mulighederne.
Det er muligt at tilpasse gården i flere områder så man kan have sin egen private gårdfest midt i centrum.

H9 Meeting & Conference

Hold jeres møde, workshop eller konference på Halmtorvet 9. Vi ligger centralt med 5 minutters gang til hovedbanegården og P-hus 200 meter fra vores indgang. Vi har AV/AUDIO udstyr der kan tilpasses til jeres behov. Om det er et eftermiddagsmøde eller heldagsmøde med middag og fest efterfølgende, så finder vi den løsning I har brug for.

Få alle de nyeste updates