Plads til ca. 90 dansende
Plads til ca. 45 spisende

H9 Event

Mangler du en central beliggende venue til dit event i København, så er H9 Event den oplagte mulighed. Den historiske bygning har bevaret sin sjæl fra Kødbyens storhedstid, og sporene fra fortiden er synlige. Store pærer hænger ned fra bindingsværket i loftet og skaber en hyggelig og varm belysning. Væggene er behængt med grønne planter, og sammen med det rå, industrielle interiør har lokalet den perfekte atmosfære til en fantastisk aften.

Bag de store glasdøre ligger gårdhaven, som du har direkte adgang til fra lokalet. Gårdhaven kan opvarmes af varmelamper, så selvom du holder arrangement om vinteren, kan gården sagtens være mulig at opholde sig i. Gårdhaven kan opdeles, så dine gæster har et afskærmet sted at træde ud og nyde den friske luft, eller du kan leje hele gården sammen med lokalet.

Lokalet har tilhørende toiletter.

Scroll til toppen

Vilkår

Vores selskabslokaler kan lejes hver for sig, eller du kan leje hele huset. Ligeledes kan gårdhaven lejes for sig, eller du kan leje et afskærmet område af gårdhaven som supplement til et lokale.

Vi tilbyder fuld service med menuer fra faste cateringfirmaer, som vi samarbejder med. Vi tilpasser os dit ønske for eventet

Alle lokaler har tilhørende toiletter.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder