Plads til ca. 140 dansende

Plads til ca. 60 spisende

H9 bar

H9 Bar er en moderne fortolkning af et vandhul, man samles om. Om dagen med varme og kolde drikke i afslappet og hyggelig atmosfære. Når mørket falder på, dæmper vi lyset, og vores DJ skruer op for musikken. Vi serverer hjemmelavede cocktails og kolde vand og øl i baren, som du kan nyde sammen med vennerne til musikken. H9 Bar er også oplagt til opvarmning inden koncert i H9 Live eller andet festligt med vennerne.

Lokalet indbyder til hygge og nærvær. Grønne planter slynger sig op ad væggene og det gamle bindingsværk er bevaret, mens industrielt interiør giver lokalet kant og hiver minderne tilbage til dengang, bygningen blev brugt som rejsestald. Der er højt til loftet og plads til at skabe gode oplevelser med vennerne.

Hver torsdag byder vi på Live Jazz fra klokken 21 i H9 Bar.

H9 Bar kan lejes som selskabslokale til privatarrangementer, konferencer, firmafrokoster mm.

Lokalet har tilhørende toiletter.

Scroll to Top

Vilkår

Vores selskabslokaler kan lejes hver for sig, eller du kan leje hele huset. Ligeledes kan gårdhaven lejes for sig, eller du kan leje et afskærmet område af gårdhaven som supplement til et lokale.

Vi tilbyder fuld service med menuer fra faste cateringfirmaer, som vi samarbejder med. Vi tilpasser os dit ønske for eventet

Alle lokaler har tilhørende toiletter.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder