H9 Selskab

H9 Selskab er rammen om dit eget arrangement. Du kan leje vores festlokaler til livets store øjeblikke, såsom bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller andre festlige begivenheder. Du kan leje vores lokaler hver for sig eller leje hele huset til dit arrangement. Vi har dygtige mennesker, der kan hjælpe dig med at planlægge dit perfekte arrangement.

Vi tilpasser os dine ønsker, og det er derfor kun kreativiteten, der sætter grænser. Vil du eksempelvis invitere dine ansatte til en dag med teambuilding eller konferencer, kan du leje vores selskabslokaler eller hele huset. Skal du holde bryllup, barnedåb eller anden slags privatfest, og leder du efter de helt rigtige lokaler med mennesker, der kan stå for hele arrangementet, stiller vi klar med vores folk, som har stor erfaring i events, og som afholder over 500 events om året tilsammen. Foretrækker du at bestille catering udefra, er vi også åbne for den mulighed.

Vi afstemmer forventninger med dig på et uforpligtende møde og skræddersyr lige nøjagtigt dit drømmearrangement. Kontakt os for en uforpligtende snak, så giver vi en kop kaffe og gennemgår mulighederne sammen med dig.

Scroll to Top

Vilkår

Vores selskabslokaler kan lejes hver for sig, eller du kan leje hele huset. Ligeledes kan gårdhaven lejes for sig, eller du kan leje et afskærmet område af gårdhaven som supplement til et lokale.

Vi tilbyder fuld service med menuer fra faste cateringfirmaer, som vi samarbejder med. Vi tilpasser os dit ønske for eventet

Alle lokaler har tilhørende toiletter.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder