Plads til ca. 300 gæster

H9 Gårdhave

H9 Gårdhave er vores smukke gård og oase midt i byen – afskærmet fra det travle Vesterbro. Hold din fredagsbar her om sommeren eller arranger en grillfest til dit næste firmaarrangement. Gårdhaven kan opvarmes med varmelamper, og der er mulighed for fuld overdækning, så der kan være tørt og lunt, selvom sommeren er regnvåd. Gårdhaven er en af Københavns hyggeligste. Den er fyldt med smukke planter og matcher resten af H9’s varme stil med kant.

Det er muligt at afskærme gården i mindre områder, så du kan holde din helt egen private gårdfest i hjertet af København.

H9 Gårdhaven har tidligere været brugt til Distortion, Trentemøller DJ Set, Grøn Koncert pressemøde, Modeuge after parties og Copenhagen Jazz Festival.

Scroll to Top

Vilkår

Vores selskabslokaler kan lejes hver for sig, eller du kan leje hele huset. Ligeledes kan gårdhaven lejes for sig, eller du kan leje et afskærmet område af gårdhaven som supplement til et lokale.

Vi tilbyder fuld service med menuer fra faste cateringfirmaer, som vi samarbejder med. Vi tilpasser os dit ønske for eventet

Alle lokaler har tilhørende toiletter.

Tilmeld vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med spændende nyheder